Çok Yakında Yeni İçeriklerle Geliyoruz ...

Hürriyet

17 Mayıs 2011 Salı

Aion Karakter Çeşitleri ve Takım İçerisindeki Yerleri

Arkadaşlar son zamanlarda çıkan oyunlarda tek güçlü karakter yerine bütün karakterler eşit güçte yapılmaya çalışılıyor.Aşağıdaki resimlerde karakterlerin özellikleri istatistik olarak verilmiş fakat şunu hiçbir zaman için unutmayın ki her karaktere oyundaki belli kısımlarda ihtiyaç vardır.


Warrior claslarıyla başlayalım :Çoğu Oyunda olduğu gibi bu oyunda da Warrior Melee(yakın mesafe) vuruşlarda etkili. Warrior Sınıfı ikiye ayrılıyor
   1-Gladiator : Warrior'un atak sınıfıdır. Bu Sınıf ile rakiplerinizi yakaladığınız anda Ölümcül hasarlar verebilirsiniz.Fakat vuruş hızı ve hızlı level atlamada biraz hantal bir sınıf olarak karşımıza çıkıyor.





   2-Templar :  Warrior'un defans sınıfıdır. Bu sınıf tam bir takım karakteri olarak ön plana çıkıyor.Yüksek defansı ve kalkanı sayesinde yüksek hasarlara çok rahat bir şekilde dayanabilirsiniz.






Scout : Bu sınıf hem yakın mesafe hemde menzilli vuruşlar yapabilmektedir.
   1-Assassin : Scout'un kurnaz ve seri sınıfıdır. En büyük özelliği görünmezlik yeteneğidir.bu sayede düşmanına sinsice yaklaşır ve ölümcül hasarlar verir. Diğer önemli  özelliği düşmanına Stun(Hareketsiz kılma) yeteneğiyle çaresiz bırakabilir.Karmaşık bir kombinasyonu vardır. Zoru sevenler için İdeal Karakterlerden birisi.






   2-Ranger : Scout'un uzun mesafeden etkili vuruşlar yapabilen sınıfıdır. Ok yeteneğinin yanı sıra yakın mesafede tek el kılıç(1h) ve hançerler kullanabilir. Ayrıca çok usta şekilde tuzaklar kurabilir. Hem takım hemde solo karakter olarak öne çıkıyor. Hasar verme oranındaki yükseklikte büyük bir avantaj (Oyunda son yapılan güncellemelerde hasarının biraz kısıtlandığı söyleniyor).






Magic : Bu sınıf uzun mesafeli büyü atışlarında ustadır.
   1-Sorcerer : Bu sınıf büyü konusunda uzmanlaşmıştır. Düşmanlarına uzaktan çok büyük hasarlar verebilir ancak yakın mesafede (Özellikle Assasian ve Gladiatorlere karşı) savaş kabiliyetleri düşüktür. Alan vurarak hızlı bir şekilde level atlayabilir.






   2-Spirit Master : Bu sınıf düşmanını alt etmek için elementleri kullanır. Gerektiğinde kendisine yardımcı (Pet) çağırabilir.Sorcerer kadar olmasada verdiği hasarlar büyüktür.






Priest : Bu sınıf tam bir takım karakteridir.Oyunda en çok ihtiyaç duyulan karakterdir.
   1-Cleric : Bu sınıf takım arkadaşlarını iyileştirir. Büyük savaşlarda en çok ihtiyaç duyulan karakterdir. Gerektiğinde tek el asa (1h) ve kalkan kuşanarak rakiplerine ölümcül darbeler vurabilirler.






   2-Chanter : Bu sınıf rakiplerin korkulu rüyasıdır. Rakiplerine yaptığı zayıflatma büyüleri sayesinde onları çaresiz bırakabilirler ve ayrıca takım arkadaşlarını aşırı derecede güçlendirebilirler.



Hiç yorum yok: